Logo Basic

Nieuwe Klanten Dosimetrie

Mirion Dosimetry Services verzorgt de persoonsdosimetrie van vele tienduizenden werknemers die beroepshalve met stralingsbronnen omgaan.
Overig

Mirion Dosimetry Services adviseert over de soort dosismeter, het gebruik ervan en levert deze met verschillende uitgiftefrequenties. U kunt zich bij Mirion Dosimetry Services aanmelden voor een abonnement op dosismeters. De dosismeters zijn bestemd voor personen die werkzaamheden uitvoeren met röntgentoestellen, versnellers, radioactieve stoffen of andere apparatuur.

Bent u nog geen klant en wilt u dosismeters gebruiken, dien dan een aanvraagformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Na insturen van uw aanvraagformulier ontvangt u van ons een aanmeldingspakket. Dit pakket bevat een aanmeldingsformulier met aanvullende informatie, informatie over de dosismeters en een overzicht van de tarieven. Aan het eind van de draagperiode ontvangt u een nieuwe set dosismeters met het verzoek de gedragen dosismeters in de portvrije envelop terug te sturen voor analyse en registratie. Vervolgens ontvangt u van ons een rapportage van de gemeten doses.

Registratie van de resultaten in het nationale dosisregister (NDRIS) garandeert de opvraagbaarheid ervan op elk gewenst moment, nu of over tientallen jaren.


Contact

Mirion Dosimetry Services
Postbus 60067, 6800 JB Arnhem
T: +31 (0)26 7911011
E: [email protected]
KvK: 71875476

Support

Looking for Services or Support?
We're here to help.